Asics Nimbus 18 – Danmarks bedste sko er blevet bedre

Danmarks bedste løbesko er blevet bedre

Asics Gel Nimbus er vel nok Danmarks mest anerkendte løbesko. Det er en fantastisk neutral løbesko som i sin udvikling over rigtig mange år faktisk også er gået til at kunne dække den *pronerende løber
Asics har i foråret 2016, ja faktisk i dag (skrivende stund) lanceret version nummer 18 af denne lækre løbesko. Utallige udtalelser og test m.m. viser sit tydelige spor. Danskerne er vilde med Asics Gel Nimbus. Og de vil helt sikkert også komme til at elske nummer 18.

* En pronerende løber er en løber der falder indad i sin afvikling. Det vil sige du laver et lille knæk indad med foden når dit skridt/afsæt afvikles.

[afp id=”382″]

Hvad byder Nimbus 18 så på

Stort set det samme som vi kan finde i Nimbus 17, bare lige med lidt ekstra fløde og creme på. Asics Nimbus 17 har været udsolgt fra markedet i et godt stykke tid, og det er kun på grund af en ting. Skoen var fantastisk, og det belønner forbrugerne.
I Asics Gel Nimbus 18 kan du forvente dig lidt mere af de 2 store aspekter i en løbesko. Blødheden og pasformen.
Støddæmpningen er blevet opdateret markant i den retning at selve gel zonerne – altså de dersens bløde puder der lægger i sålen er blevet større og mere fokuserede. Og hvad menes der så med fokuseret? Jo der menes at de er blevet bedre til at være mere end bare at være bløde. De tøjler nu både din landing (den hårdeste) og dit afsæt (lidt blødere) meget bedre, så du får optimal blødhed og energi ud af skoen og dens gel puder.

asics gel nimbus 18

Nimbus 17 vs Nimbus 18 – Hvem vinder?

Asics Nimbus 17

Pasformen

Var og er noget af det de fleste der løber i Asics Nimbus 17 siger. Pasformen er unik

Blødheden

Når snakken flader på blødhed i en løbesko, så vil du høre rigtig mange sige "har du prøvet Asics Nimbus 17"

Ikke kun neutral sko

En ting mange godt kunne lide. At du rent faktisk kunne bruge denne neutrale løbesko som mild pronerede løber. Det kan den sagtens magte

Asics Nimbus 18

Pasformen

Man kan altid optimere. Og Asics har formået at optimere en allerede fantastisk overdel. Et lidt bedre snit og en mere blød pasform.

Blødheden

En blødhed der er blevet bedre og mere fokuseret. Derfor må man sige at Asics Nimbus 18 slår version 17 her

Ikke kun neutral løbesko

Ikke et parameter der er rørt ved, derfor er skoen stadig fantastisk på dette område


nimbus 18 set fra front

Løberne er begejstret for Asics Gel Nimbus 18

Asics Nimbus, det er et navn alle løbere kender. Vi vil næsten lægge hovedet på blokken på at 9/10 løbere kender dette navn. Og det er fordi det er en fantastisk løbesko med masser af omtale, og Asics har i rigtig mange år snart branded skoen som deres top model indenfor neutrale løbesko. Men det er ikke kun Asics selv der er selvfede og synes de har lavet en god sko – forbrugerne er også super begejstret. Læs bl.a. maser af anmeldelser af Nimbus på den internationale anmeldelse platform RunRepeat. RunRepeat anmelder og samler reviews af løbesko verden over

Bedre kvalitet til samme pris – Nimbus 18 holder prisen

Prisen er den samme, så du får bare mere til samme pris. Prisen på En Asics Gel Nimbus er stadig vejl. 1500,- Og det gælder og Nimbus 18. Så de fantastiske opdateringer du har kunne læse i ovenstående skriv – dem får du egentlig med uden beregning. Det er et super godt salgs argument for Asics at denne løbesko holder prisen, når man tænker på hvilke fremtrædende og omkostningsrige aspekter de har forbedret.
Man kan selvfølgelig argumentere for om man skal vælge en Nimbus 17 til 999,- (hvis du kan finde den nogle steder) eller du skal tage den nye Nimbus 18 til 1299,- (vores bud på en markedspris) Det lader vi den enkelte løber vælge. Men når forskellen “kun” er på 300,- og man kigger på hvilke forbedringer man får, og så sidste nye model. Så ved vi godt hvad vi ville vælge. Du kan altid finde den gode pris på Asics Nimbus her og du kan også læse om hvordan Nimbus klarer sig mod Cumulus fra Asics. Er det store og lille bror eller?

Hvad forventer vi os

Vi kan ikke se at denne løbesko ikke skulle blive lige så god, og faktisk bedre end dens forgænger Asics Gel Nimbus 17. De ting Asics har valgt at opgradere er så væsentlige at skoen bliver et kæmpe hit blandt løberne – det er vi 100% sikre på.

asics nimbus 18 set bagfra

Din mening om løbesko er velkommen

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at smide dine tanker i kommentarfeltet. Hvad tror du Asics Nimbus 18 bliver for en størrelse? Har du allerede erfaringer med skoen? Løber du i Nimbus 17 nu, og hvad synes du? Du bestemmer helt selv.

 

2

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Comments

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.