Gratis E-bog med 10 sunde snacks

I samarbejde med vores løbe, kost og ernæringscoach har vi fået udviklet denne lille e-bog som indeholder 10 rigtig lækre opskrifter på lækre og “sundere” snacks til ham eller hende der træner. Det er ikke en e-bog med udelukkende sunde opskrifter som har en slankende effekt, men mere en inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv på en sundere måde end at runde slikbutikken eksempelvis. Der er taget udgangspunkt i bedre og sundere råvarer som passer til dig som træner.

 

Download e-bogen ganske gratis lige her

gratis e-bok med sunde snacks


 

Bogen er udviklet med henblik på træning

Det er ikke sådan at hvis ikke du træner så kan du ikke bruge vores e-bog. Men det er vigtigt for os at pointere at det ikke er en “slanke-bog” Altså opskrifterne er ikke med henblik på direkte vægttab. Det kan sagtens komme som en positiv bi-virkning hvis du erstatter eksempelvis almindeligt slik med vores alternative snacks. Men som udgangspunkt er opskrifter fremstillet med henblik på den som træner.

 

Kost og ernæring er vigtigt når du træner

Blot lige for at pointere det, så er det naturligvis vigtigt med den rette kost og ernæring når du træner. Eller sagt på en anden måde, vil du opleve den maksimale effekt af din træning kan du komme meget længere ved at tænke over din kost.
Opskrifterne i denne e-bog er lavet ud fra et synspunkt at råvarerne skulle være de rigtige i forhold til eller med henblik på din træning.

Kostvejleder har godkendt opskrifterne

Vi har naturligvis ikke bare selv lavet opskrifterne ud fra hvad vi synes. Vi har i fremstillingsfasen allieret os med en kostvejleder som til daglig beskæftiger sig med at lære og optimere træningsprocesser for atleter. Hun er løbetræner i sit daglige erhverv og laver komplette træningsprogrammer hvor kost og ernæring også er en del af det setup.

 

Simple og sunde opskrifter – nemme at lave

Det hele er nemt og ligetil. Det har været hele filosofien bagved denne lille e-bog med nemme og sundere snacks. Det skulle være nemt og ligetil at lave de forskellige ting, for ellers siger både egen erfaring men også andres erfaring at det bliver for besværligt, og så får man ikke taget sig tiden til at lave det. Og det er ikke meningen. Meningen er at man kan investere max 30min og så har du lavet denne her lille lækre og noget sundere snack som du kan tage med til træning eller med på jobbet til eftermiddagskaffen.

 

Hvorfor udgive en gratis e-bog

Ja hvorfor. Ideen opstod egentlig for lang tid tilbage på samme måde som rigtig mange e-bøger er kommet til i denne verden. Nemlig ved at jeg selv søgte efter nogle opskrifter på “slik” som ikke var nær så usundt som det traditionelle slik man køber i slikbutikker og supermarkeder. Og derfor blev det til at lave denne e-bog.

 

Ideen bag ved denne e-bog

Som det lidt fremgår i ovenstående skriv, så er ideen egentlig at skabe en helt igennem nem og overskuelige måde at komme forbi den der farlige “sukkertrang” der kan opstå – både i hverdagen og efter træning. Opskrifterne i bogen er perfekte til at stille den forøgede sukkertrang der kommer i forbindelse med træning, eller som alternativ til det slik rigtig mange DESVÆRRE” tyr til når man er ved at gå sukkerkold på jobbet eller lignende.

 

Dine input er meget velkomne

Vi er til for at hjælpe – og hvis du kan hjælpe andre bliver vi bare glade. Så har du input til nogle af opskrifterne i e-bogen, eller måske har du helt din egen opskrift som du vil dele, så er du mere end velkommen til det. Måske er det din opskrift som kommer med i næste version.
Du an smide dine kommentarer ind herunder eller du kan maile til os på mail@sportsprodukt.dk Vi glæder os allerede til at høre fra dig.

 

Vi har meget mere gratis

Vidste du at vi har masser af andre gratis værktøjer og fremstillinger, artikler, tests m.m. Vi tilbyder bl.a. også nemme og overskuelig løbeprogrammer til nybegynderen. Eller det kan også være du mangler en prissammenligning på dine nye løbesko?

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.