Iloebesko – Danmarks mest udtømmende test side med løbesko

Hos vores ene søster site finder du vel nok Danmarks største, eller i hvert fald en af danmarks mest uddybende og største samling af test og anmeldelser på løbesko. Deres drive i hverdagen er at få testet masser af løbesko, og får dem beskrevet til dig, således at du kan blive klædt rigtig godt på næste gang du skal ud og forny dine løbesko.

Sans for løbesko detaljer

Hos Iloebesko.dk anmelder man alle former for løbesko. Det er også her du skal kigge hvis du vil have den skæve vinkel på en løbesko. Her indeholder en test og en anmeldelse ikke kun noget om farve og størrelse, nej her bliver der kræset for detaljerne. For nogle er det mega fedt at læse om både små detaljer, og om de skæve vinkler, for andre er det komplet ligegyldigt.
Hos Iloebesko.dk vil du have begge muligheder. Hver test indeholder både de overordnede data til ham eller hende der lige vil have et hurtigt overblik, men modsat indeholder hver test også den dybegående analyse i både skoens opbygning og effekt. Alle test er krydret med et personligt indspark fra “testeren”

Det er løbere som dig og mig

Hvis du sidder og tænker at det sikkert er løbere der er meget bedre end mig, så tænk endelig om igen. En af tankerne bagved Iloebesko.dk er nemlig at klæde den almindelige løber, motionisten eller nybegynderen godt på til at skulle vælge og ikke mindst lære noget om deres løbesko. Derfor lægges der også stor vægt på at det ikke er eliteløbere der tester skoene, men der imod løbere som er helt almindelige.

Læs alt om LØBESKO HER