Sammenligning af priser på Saucony løbesko

Find de bedste priser lige nu på Saucony løbesko. Vores automatiske prissammenligninger hjælper dig godt på vej til at finde den bedste pris. Saucony løbesko er et løbesko brand som vinder mere og mere terræn i Danmark. Og det gør de kun fordi de fremstiller løbesko i absolut verdens klasse. Løbesko der forkæler den kræsne løber.
Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende Saucony løbesko hvis der er noget du er i tvivl om. Vi hjælper hellere end gerne. Skriv til os på mail@sportsprodukt.dk

 

Oversigt over alle prissammenligninger

 

Saucony Guide

En løbesko til den pronerende løber. Skoen er fyldt med masser af støddæmpning, har et drop på 8mm og vejer ca. 279gram (42) En absolut klasse løbesko som du vil elske at løbe mange kilometer i.

[afp id=”448″]

 

Saucony Ride

Neutral løbesko med absolut masser af støddæmpning. Hældroppet er på 8mm, og så vejer den ca. 264gram (str. 42)

[afp id=”449″]

 

Saucony Triumph

En fantastisk god neutral løbesko som hører til i den absolut topklasse. Denne løbesko har et 8mm drop og vejer ca. 289 gram (42)

[afp id=”450″]

 

Saucony Hurricane

Her får du en løbesko der forkæler dine fødder. Proppet med masser af blødhed og komfort. Saucony Hurrica er til den lettere pronerende løber, har et hældrop på 8mm og så vejer den lige omkring de 265gram (42)

[afp id=”451″]

 

Saucony Peregrine

Det er Saucony’s svar på en trail løbesko. Det vil sige at løbesko er neutral, og så er den med en mere profileret ydersål for et bedre greb i underlaget.

[afp id=”452″]

 

Saucony Kinvara

En neutral letvægter. En løbesko med et hældrop på sølle 4mm, og så vejer skoen ikke mere en omtrent 220 gram i en str. 42. Det er den her løbesko du skal vælge fra saucony hvis du gerne vil ud og sætte PR tider på landevejen.

[afp id=”453″]

 
0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.