Sammenligning af priser på Inov8 Trail løbesko

Inov8 er et brand som på meget kort tid gjorde e kæmpe indtog på det danske trail marked. De ramte plet lige da danskerne havde aller mest brug for det. Inov8 fremstiller løbesko til trail i aller højeste kvalitet, og alt hvad der kommer ud fra deres udvikling kan du være sikker på er i aller højeste kvalitet.
Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende Inov8 løbesko og trail løbesko hvis der er noget du er i tvivl om. Vi hjælper hellere end gerne. Skriv til os på mail@sportsprodukt.dk

 

Oversigt over alle prissammenligninger

 

Inov8 X-talon 212

X-talon er den serie fra Inov8 som har absolut det mest aggressive greb i det våde underlag, og det er også derfor at denne model er den mest solgte på verdensplan fra Inov8. Perfekt pasform, og virkelig en sko der følger dine fødders bevægelse i det krævende terræn. Hvis du elsker at komme afsted på de virkelig våde dage, så er X-talon 212 virkelig en sko du burde overveje.

[afp id=”476″]

 

Inov8 Mudclaw 300

En trail løbesko til dig hvor terrænet virkelig sætter udfordringer op til dig. Det er her hvor der er meget mudder, der er store forhindringer, og terrænet er måske også lidt stjelt. Hvis terrænet sætter disse hårde udfordringer op til dig, så er det Mudclaw 300 fra Inov8 du bør overveje.

[afp id=”475″]

 

Inov8 Terraclaw 250

Er du på jagt efter en allround trail løbesko, så er det Terraclaw du skal vælge. Den er designet til at kunne begå sig i både vådt og tørt underlag, og så er knopperne/ydersålen designet til at løbe op af bakke, på den måde at de griber rigtig godt fat i underlaget når du løber op af bakken. Det er specielt rigtig godt hvis der samtidigt er lidt vådt, så vil du helt sikkert sætte pris på noget ekstra greb.

[afp id=”481″]

 

Inov8 Race Ultra 270

Udviklet til løberne der gerne vil løbe de lidt længere (ultra trails) Den er med en ultra fleksibel overdel, og et drop på 4mm. God i varierende terræn. Du skal nok være en “hærdet” trail løber hvis du skal overveje denne her Race Ultra løbesko fra Inov8.

[afp id=”477″]

 

Inov8 Race Ultra 290

Denne trail løbesko er lidt det samme som ovenstående Race Ultra 270. En god, hurtig og meget alsidig trail løbesko der er til ham eller hende der vil ud på de længere trails, med varierende underlag og udfordringer. Til den øvede trail løber.

[afp id=”478″]

 

Inov8 Roclite 295

En sko til trail turen hvor det er på vådt underlag og eller stenet underlag. Denne trail løbesko formår virkelig at tage fat i langt det meste underlag når du løber trail. Du er dejlig tæt på jorden når du løber, og risikoen for at brække over i anklen er betydelig mindsket i denne model.

[afp id=”479″]

 

Inov8 Terraclaw 220

Igen en allrounder – designet til ham eller hende der vil have en trail løbesko der er designet til det hele. Den kan du både bruge på de våde OG de tørre trails. Så er du fan af en “tur i sporet” når det passer dig og ikke vejret, så er du dækket perfekt ind med Terraclaw 220 fra Inov8.

[afp id=”480″]

 
0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.