FIND DIN SPORTSBUTIK – ONLINE ELLER OFFLINE….

Der findes masser af forskellige sportsforretninger eller sportsbutikker på Internettet. Muligheder er rigtig mange, og der findes både den type sportsbutik der har det helt brede udvalg af sportsudstyr. Men der findes også special butikker i sport, forstået på den måde at der er sportsbutikker der eksempelvis specialisere sig i løbesko eller fodboldstøvler.

Det der ide fleste tilfælde kendetegner den sportsbutik som ligger sig online på Internettet er at der vil du højst sandsynligt kunne spare lidt penge i forhold til den almindelige fysiske sportsbutik. I denne artikel kan du finde en liste over de mest gængse sportsbutikker både online og offline.

 

FORDELE VED AT HANDLE I EN ONLINE SPORTSBUTIK:

Der vil den største fordele være at du kan finde dit sportsudstyr til lavere priser. Mange netbutikker med sport slår sig løs på prisen, og du vil kunne opnå en rabat på op til 60-70% Der kan i de online sportsbutikker så komme den ekstra omkostning at du skal betale for noget levering og fragt af dine sportsprodukter. Dog er rigtig mange begyndt at sende enten fragtfrit eller med en meget lav minimumsgrænse.

At købe sportsudstyr på Internettet kan for mange forbindes med besværligt hvis nu det skal byttes. Men også det er mange netbutikker begyndt at gøre op med. Der er lavet tiltag med rigtig gode størrelsesguider, og ikke mindst at du kan returnere dit køb nærmest uden omkostninger, så det koster dig ikke at bytte – kun tiden det tager at sende frem og tilbage.

Sikkerheden på Internettet – du skal ikke være bekymret. Det forholder sig faktisk sådan – hvad mange ikke ved, atdu i langt de fleste tilfælde er bedre stillet ved en handel på Internettet, fremfor i en almindelig butik?  Så bare shop løs derude – det kan næsten ikke gå galt. 🙂

 

FORDELE VED AT HANDLE IDEN FYSISKE SPORTSBUTIK:

Når du handler i den fysiske sportsbutik, så er du naturligvis også rigtig mange gange heldig at rende ind i nogle gode tilbud på sportsudstyr. De kører dog mere med uge tilbud eller slag tilbud på dagen, hvor man i online sportsforretninger mere ser en generel rabat.

Den gode service og den direkte kontakt i en fysisk sportsbutik. Den er der mange der har stor glæde af – og med rette. Der er nu stadig noget særligt i at handle direkte med en fysisk person, som tillige med at uddanne i sportsbranchen, og på den måde kan guide dig til det helt rigtige købe af dine nye sportsprodukter.

Muligheden for at bytte dit ny indkøbte sportsudstyr er selvfølgelig også en lille smule hurtigere i den lokale sportsbutik. Deter blot at henvende sig i butikken, og så får du også den personlige betjening ved ombytning

 

Find din sportsbutik:

Landet er besat med 4 større kæder af sportsbutikker:

SPORTMASTER – Landets største sportskæde med over 100 fysiske sportsbutikker. De har også en ganske velfungerende webshop – og de har koblet de 2 koncepter sammen. Så du kan købe sportsudstyr online, og bytte det i de fysiske butikker. Besøg deres webshop HER – de har altid gode tilbud på masser af udstyr

INTERSPORT – Landets næststørste sportskæde. Se Intersport butikkerne her

SPORTIGAN – Landets 3. største landsdækkende sportskæde. Se oversigten over Sportigan butikker her

Sport24 – En kæde der satser stærkt på både internet og fysiske sportsbutikker.

 

Derudover findes der et hav af forskellige sportsbutikker på Internettet – vi har listet nogle få men meget kendte butikker op til dig herunder:

Stadium.dk – En svensk kæde der er på både Internet og i fysisk form.

Racegear.dk – En butik med Speciale i løb/cykling/triathlon

Unisport.dk – Skandinaviens største på fodboldstøvler og fodboldudstyr

Billigsport24.dk – Fantastisk netbutik med stort udvalg og uovertruffen service

Loebeshop.dk – Nok den bedst specialiserede løbebutik på Internettet i Danmark