Adidas Handball Spezial – En blå legende

Adidas Handball Spezial – en sko fra dengang far var dreng. Fra dengang klør konge var knægt, eller måske endda fra den gang der ikke var noget der hed gammeldags isvafler, der hed det bare isvafler.
Sagt på en anden måde, Adidas Handball Spezial er en sportssko der har været på markedet rigtig længe. At vælge at kalde det en sportssko er nok det mest sigende ord for lige netop denne sko. For vi tænker at der ikke er nogen anden sko på markedet, eller kommer nogen anden sko på markedet som har været omkring så mange forskellige forbrugs-formål.

 

Adidas Handball Spezial - blå med grønne striber

 

Vi starter med håndbold (Special), og slutter med….

Som navnet indikere, så startede det hele med en håndbold drøm. Skoen var i starten udviklet til at gøre lykke hos håndboldspillerne. Og det gjorde den måske nok også et stykke tid. Om ikke andet så er den i hvert fald stadig stærkt repræsenteret i håndboldverden – da rigtig mange af de bedste håndboldmålmænd i verden står med denne sko som deres foretrukne. Og det gør de fordi skoen er super smidig og let. Men at tro på at markspillerne på en håndboldbane vil få stor glæde af den er nok lidt naivt – der vil alle der kender en smule til håndbold kunne bekræfte at der er den lidt for klejn i sin opbygning.
Den dag i dig er Håndbold Special en sko som du helt klart stadig støder på rigtig mange gange hvis du bevæger dig rundt i de danske sportshaller – den har bare skiftet sportsgren. Den er meget udbredt blandt indendørs fodboldspillere på grund af sin smidighed, og sin statur tæt på underlaget. Her bliver den ved med at udfordre store sportsbrands som Nike – og mange har endda prøvet at være ovre og prøve et par Nike indendørs fodboldsko, men næsten lige så mange ender tilbage i Håndbold Spezial skoen. Den kan noget specialt til almindelig indendørs fodbold. Snakker vi om Futsal, så er det nok at denne sko kommer lidt til kort – der er den – selvom det måske lyder lidt mærkeligt – blevet for tung og klodset. Ja du hørte rigtigt, men i futsal går det altså vanvittigt stærkt, og du skal reagere på en anden måde, så der skal du overveje om Håndbold Special er det rigtig valg

Og så er der selvfølgelig alle dem der bruger den som fritidssko – dem må vi ikke glemme. Dem er der rigtig mange af. Og spørger man dem, så gør de det måske ikke fordi det er en voldsom smart sko at se på – nej de bruger Handball Spezial fordi den er super god at have på, det er voldsom smidig, og ja så er den faktisk også mere slidstærk end man lige tror.

 

sort Adidas Handball Spezial

 

Specielle materialer til Handball Spezial fra Adidas

Lige netop det at skoen er slidstærk og mega smidig skyldes bl.a. den overdel der sidder på denne sko. Det er ruskind der former sig præcis efter foden, og sætter sig, eller næmere smyger sig rundt om din fod efter få ganges brug.
Det hele startede faktisk op med at Håndbold Spezial blev fremstillet i svine materialer istedet for de almindelige ko materialer. Men faktum er at skoen laves med en robust gummisål, og en nærmest lige så robust overdel.

Find bedste pris på Adidas Handball Spezial lige nu

Vi har samlet en liste med de bedste priser og tilbud på Handball Spezial til dig. Se i nedenstående skema, og find bedste tilbud lige nu, så bliver du ikke snydt.

[afp id=”455″]

1

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Comments

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.