Sammenligning af priser på Nike løbesko

Nike er verdens bedst profilerede og mest kendte sportsbrand. De har altid, og gør det stadig, lavet løbesko i absolut verdensklasse. De har igennem rigtig rigtig mange år givet os kræsne danskere kvalitets løbesko at løbe i. Nedenstående kan du finde prissammenligninger på de mest populære Nike løbesko. Synes du vi mangler nogle? Så siger du bare til.
Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende Nike løbesko hvis der er noget du er i tvivl om. Vi hjælper hellere end gerne. Skriv til os på mail@sportsprodukt.dk

 

Oversigt over alle prissammenligninger

 

Nike Air Pegasus

Måske den mest kendte Nike løbesko. Det er et tidligere medlem af den kendte Nike Bowerman serie. Serien der garanterede at modellen også kom på markedet næste år. Og lige netop derfor er Nike Pegasus voldsom populær. Den er fantastisk at løbe i, og har været på markedet i rigtig mange år.

[afp id=”447″]

 

Nike Odessey

En løbesko der gør rigtig mange gode ting for dig. Du får en super blød og fleksibel løbesko, som du helt sikkert vil elske at betræde veje og skovstier med. Den sidder helt unikt omkring foden, og har virkelig en meget høj komfort.

[afp id=”442″]

 

Nike Lunarglide

En model der ligesom Nike Air Pegasus har været på markedet nærmest så lang tid man kan huske tilbage. En Lunar model som virkelig har taget danskerne med storm. Den sidder unikt på foden, og om end det ikke er muligt, så er støddæmpningen endnu mere unik. Du får virkelig et godt fleks og masser af blødhed i denne her løbesko.

[afp id=”443″]

 

Nike Air Vomero

Igen har vi med en klassiker at gøre. Det er en model der har “hærget” Nike’s løbesko program i rigtig mange år. Og det har den alene af den simple årsag at det er en fantastisk god løbesko, der er både let og behagelig, og samtidig rummer en unik komfort og blødhed.

[afp id=”445″]

 

Nike Air Structure

Løbesko til den overpronerende løber i Nike’s program. Den støtter perfekt omkring foden, og giver dig lige præcis den støtte du skal bruge ved pronation. Masser af støddæmpning er der lagt i denne løbesko for at give dig de mest optimale forhold.

[afp id=”446″]

 

Nike Nike Zoom Elite

Luksus løbesko med masser af Zoom Air støddæmpning. Det giver dig en helt perfekt oplevelse hver gang du er ude og løbe en tur I Nike Zoom Elite løbeskoen. Du vil bestemt ikke fortryde at lade dine fødder forkæle af disse løbesko.

[afp id=”441″]

 

Nike Free Run Distance

En letvægter i Nike Programmet. Nike Free er nået til et stadie hvor man nu sagtens kan kalde det en løbesko. Nike har formået at få lagt masser og tilpas med støddæmpning i skoen, og så er den bare ultra let at løbe med. Pas på med denne løbesko – køber du den bliver du meget hurtig afhængig af den

[afp id=”444″]

 
0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.