Støvlevarmere | Et must til ski-rejsen

Støvlevarmere – et must på enhver skiferie.

Du kender det sikkert. Kolde fødder på en skiferie er ingen god kombination. Og hvad kan forudsage de kolde fødder, det kan blandt andet fugt. Derfor er det en rigtig god ide at sørge for at tørre og varme eksempelvis dine skistøvler når du er på skiferie.

Støvlevarmere undgå koldefødder på skiferien

Hvis du udelukket har ferieret på hoteller så har du nok ikke haft den her “dårlige oplevelse” med de kolde fødder fra morgenstunden af på grund af våde og fugtige skistøvler fra dagen før.
Hotellerne sydpå har som regel en tørrekælder hvor der er rig mulighed for at få tørret sine skistøvler på mange mulige måder. Derved er de varme og tørre fra morgenstunden af, og du opdager ikke på samme måde, eller i hvert fald ikke lige så hurtigt hvordan kulde på dine tæer kan ødelægge en hel ski dag.

Hvis du derimod er tilhænger af skiferie i en hytte hvor der ikke lige er et tørreskab eller tørre-elementer til dine våde og kolde skistøvler når du kommer hjem fra pisten. Så er en støvlevarmer din bedste ven. Smid støvlevarmerne i stikkontakten, ned i skistøvlerne med den, og på overraskende kort tid så har du genetableret varmen i dine støvler. Og derved slipper du for at skulle i kolde skistøvler dagen efter.

 

nemme støvlevarmere

 

Støvlevarmer i praktisk størrelse

Når du skal købe en støvlevarmer (håndvarmer) så er det en god ide at tage med i overvejelserne hvor stor den/de skal være. For hvis du er smart og køber en i en praktisk størrelse, så er der mulighed for at du kan tage dine støvlevarmer med på turen, og er du inde til frokost et sted hvor du kan “stjæle” lidt strøm, så har du muligheden for at varme dine skistøvler undervejs på dagen.

Kolde fødder kan ødelægge din skiferie

Kolde fødder på en skiferie er vel nærmest det mest irriterende du kan være udsat for. For har først fået kolde tæer, så er der rigtig langt tilbage til den behagelige temperatur og oplevelse.
En af de ting du kan gøre er at sørge for at dine skistøvler er varme OG tørre når du tager dem på om morgenen. Det kan du komme omkring med en effektiv støvlevarmer.

Køb støvlevarmere her

 

Støvlevarmere i høj kvalitet giver den bedste oplevelse

Hvis du vil have den bedste oplevelse, så skal du kigge i den rigtige retning. Med det mener vi at du skal kigge efter dem der er vant til at fremstille støvlevarmere (eksempelvis LENZ) De har fremstillet mange forskellige udgaver af støvlevarmere, men ens for dem alle er at de alle sammen fungere som du skal.

Støvlevarmer – fungere hele året rundt

Hvis du ikke mener at det giver mening at smide penge ud på noget udstyr der “kun” skal bruges én gang om året – på en årlige skitur. Så skal du kigge på alle de mange andre muligheder der findes. Går du på jagt, så er en støvlevarmer en rigtig god ting. På jagt kan dit fodtøj blive udsat for lidt af hvert, og skal du bruge de samme jagtstøvler på både morgen og aften pürch så har de måske godt af at få lidt varme i løbet af dagen.

Har du børn så kender du helt sikkert til problematikken med våde vinterstøvler, våde sko eller generelt bare vådt fodtøj. Problemet er at det skal bruges igen dagen efter. Der kan en støvlevarmer være din redning. Effektiv tørring af børne-støvler. Når du tørre dem indenfra så går det hurtigere.

Håndvarmer og støvlevarmer er det samme

Du kan i hvert fald sagtens bruge en støvlevarmer som håndvarmer. Og når vi skriver håndvarmer så er det med henblik på at tørre eksempelvis dine skihandsker eller dine skiluffer.
Som med ovenstående, så er hænderne nok den næst-værste sted du kan fryse (efter fødderne) Derfor kan en håndvarmer til at varme og tørre dine skihandsker være rigtig nyttig.

Især til børn er det godt. Vi voksne kan klare lidt mere, men børn kan ikke tolerere at fryse om fingerne. Så bliver det en dårlig oplevelse, ikke kun for barnet men også for forælderne.
Dertil skal du lægge at børn kan svede meget om hænderne, og derved bliver skihandskerne våde indeni.

 

 

Lenz Space støvlevarmer – måske den bedste

Skal ikke være dommer over om det er den bedste der findes i denne verden. Men det er den model der er brugt i vores test, og kan ikke sige andet end at den fungere for mig.
Især vores skiferie i Norge/Sverige i en hytte hvor der ikke fandtes tørreskab, der var den her guld værd. Og hvis du er rigtig smart og fryser om tæerne i løbet af dagen, så er LENZ Space 1.0 ikke større end den kan være i en rygsæk eller i en lomme på skijakken, og når du så alligevel skal spise frokost i en varmestue (varmstuga) så smider du lige støvlerne i de 20-25-30 min du spiser, og så er der varme i dine skistøvler og du er klar til anden halvdel af dagen.
LENZ Space er utrolig hurtig til at varme op, og derved er du hurtigt i gang med at varme/tørre dine skistøvler eller skihandsker.

Det eneste jeg tænkte over, og som jeg savnede en en lille smule, det var muligheden for at bruge LENZ Space på andre måder end ved 220 volt.

 

Køb Lenz støvlevarmer her

 

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.