Asics Nimbus 21 | Verdensklasse løbesko fra Asics

Asics har gemt en julegave til os. Det er nu tid til at pakke den op. Eller i hvert fald lige læse om hvad du kan forvente dig hvis du køber skoen. Asics Nimbus 21 er udkommet lige i slutning af 2018, og for alvor ramt de danske webshops og butikker i primo/ultimo januar 2019.
Det er nu blevet tid til at vi skal vænne os til at sige Asics Nimbus 21 i stedet for Asics Nimbus 20. En 20. version bliver nu afløst. Og lad os krydse fingre for at asics Nimbus 21 er godt klædt på til den kamp. For Nimbus 20 har i langt de fleste tilfælde taget kegler.

Forvent dig noget godt af Asics Nimbus 21

Du behøver ikke læse hele artiklen for at få vores konklusion. Den kan du få her. Asics Nimbus 21 slår Nimbus 20. Kort og godt. Der er optimeret på nogle ret så markante parametre. og det har Asics gjort så godt at det er vores klare opfattelse af Asics Nimbus 21 vil klare sig bedre end Asics Nimbus 20. Og der skal alligevel lidt til. Du kan læse vores artikel fra dengang Asics Nimbus 20 kom på gaden her. Den fik også store roser med på vejen.
Du skal forvente dig en masse af Asics Nimbus 21. Og det skal du fordi man denne gang (igen) har været inde og røre ved hjertet i skoen. Det er faktisk ikke mange versioner siden det skete sidst. Det gjorde Asics også da man skiftede fra Asics Nimbus 18 til 19. Så har vi haft 2 mellem versions år, og nu var det så tid igen til at gøre noget ved mellemsålen. Og det er godt det de har lavet. Dengang tilbage fra sidste gang man gjorde det. Der er sket meget i forhold til teknologi, og derfor kan det også lade sig gøre hele tiden at gøre sådanne ting bedre. Vi lever i en verden med fart på. For husker svagt at vi allerede dengang sad med en følelse af, at nu kunne det da ikke gøres skarpere. Men det kan det hele tiden. Der findes hele tiden nye tiltag og teknologier som kan udnyttes.
Det er ikke kun mellemsålen som har fået en overhaling. Også andre af skoens fundamentale elementer er blevet opdateret.

 

nimbus 21 fra Asics

 

Hvad er nyt i Asics Nimbus 21

Jamen der er sikkert mange flere små ting der er opdateret i Asics Nimbus 21. Men der er 3 hovedelementer som vi synes er rigtig væsentlige i deres sko denne gang.
Vi syntes at vi her har at gøre med en rigtig stor ting (mellemsålen) en lidt mindre ting (overdelen) og så en lille opdatering (tå-boksen) men måse en opdatering som viser sig at være lige så vigtig som de 2 andre og større opdateringer.

Mere plads til dine og mine fødder

Lad os starte med den mindste så. Der er i Asics Nimbus 21 lavet langt mere plads til dine tæer. Man har forhøjet tå-boksen og generelt gjort den mere rummelig. Således højnes komforten for dig betragteligt.
Det med at have en snæver forfod i en løbesko påvirker meget dine tæer, især når du skal lave dit afsæt. For der lægger du maksimalt pres på dine tæer som så bliver kontaktfladen med underlaget, og derved spredes tæerne en smule fra hinanden. Og det er altså den reaktion på dine tæer som der er gjort bedre plads til.

Mellemsålen er blevet genial i Nimbus 21

Den største, men også den farligste opdatering er mellemsålen. Den har fået et markant løft. Men det er også her man virkelig kunne skide i egen rede hvis man var Asics. Mellemsålen er så essentielt et punkt i en løbesko, at det er farligt at røre ved denne. Også med henblik på at man havde opdateret for ikke så lang tid siden, og man stod med et rigtig velfungerende produkt.

Vi snakker nu om en 2lags mellemsål i Asics Nimbus 21. Hvert lag er optimeret mod at skulle løse forskellige opgaver. Den nederste del er en FlyteFoam Lyte mellemsål som er et super grundigt fundament. Et materiale der er mega holdbart, super responsivt og holder sin form, selv efter mange kilometer.
Oven på FlyteFoam Lyte sålen, der har man så tilført skoen en FlyteFoam Propel mellemsål. Et materiale der er optimeret til at tage de tunge tæsk. Altså på bedst mulig måde bremse de hårde nedsalg når du lander. Forstil dig lige hvilken effekt de 2 materialer har sammen. wow siger vi bare.

Overdelen er optimeret markant

Det er måske en smule frækt at sige at overdelen ikke er en kæmpe opdatering. men det er det ikke når man sammenligner med mellemsålen. Men ikke desto mindre så er overdelen også et punkt som skaber mange diskussioner og synspunkter blandt løbere. Så den er også altid farlig at pille ved som producent.
Overdelen på Asics Nimbus 21 bvestår nu af JacQuard mesh. En optimeret meshtype som er ultra let, meget åndbar og faktisk også rigtig holdbar. Overdelen er bygget op af 2 lag af denne meshtype. Samtidig er der anvendt 3D print. De 2 elementer holder dine fødder rigtig fint på plads som det skal, og så vejer det ikke en disse. Hvad mere kan man ønske sig.

Bedste pris på Asics Nimbus 21

Den finder du hos vores søster-site. De har samarbejde med nogle af de mest anerkendte webshops, og sørger hele tiden for at indsamle de bedste priser til dig. Du kan finde bedste pris på Asics Nimbus 21 her

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.