Guide til køb af målmandshandsker | Læs i dag

Guiden til køb af målmandshandsker

Målmandshandskerne er en fodboldmålmands bedste ven, og hvor vidt du har et par rigtigt gode handsker eller et par ringe et af slagsen kan være forskellen mellem en god og dårlig præstation.

Målmandshandsker kommer i masser af forskellige former, ligesom prisen også kan variere fra blot 100 kroner og hele vejen op til 1.000 kroner.

Men hvad er egentlig værd at ofre på et målmandshandsker, og hvordan varierer målmandshandsker fra hinanden?

Dette giver vi dig svar på i det følgende.

Latexen i dine målmandshandsker er vigtigt

Enhver moderne målmandshandske har en gribeflade af latex. En god handske vil typisk have latex på en tykkelse mellem 3 og 4 millimeter. Jo bedre en kvalitet latexen er, jo bedre et greb får du på bolden. Grebet i handsken er essentielt for, om du er i stand til at holde fast i bolden, eller om du giver unødige riposter væk til modstandernes angribere. Dette er din handskes vigtigste funktion.

De billigste handsker til ca. 100-250 kroner har typisk en latex af ringe kvalitet, og ofte kan latexen være meget tynd. Derfor kan det være en god idé at ofre et sted imellem 300 og 600 kroner for sine målmandshandsker, da du her får en optimal gribeeffekt hos de anerkendte mærker som Select, Uhlsport, Adidas og Nike.

Andre faktorer du kan overveje

En anden faktor, som også er vigtig for mange keepere, er det såkaldte cut. De mest populære er hhv. flat cut og rollfinger, hvor latexen kan være enten ét stykke latex, der blot sidder påindersiden af hånden, eller den kan følge fingrene rundt for mere kontaktflade med bolden.

Derudover er det også værd at gøre sig tanker om ventilation i handsken, hvis de skal bruges i nogenlunde varmt vejr.Ydermere kan du overveje om der skal være beskyttelse til fingrene i handskerne i form afmetalafstivere, ligesom du også kan gøre dig tanker om, hvor vidt handskerne primært skal bruges i regnvejr eller tørvejr, da nogle handsker er speciallavet til fx regnvejr.

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.