Pacetabel | Beregn sluttid og hastighed

Du kan downloade vores gratis “Pace and Race” tabel. Det er et unikt lille stykke værktøj som hjælper dig med at holde styr på dine løbetider. Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen hvor der står “Download” og så kan du kvit og frit hente tabellen ned på din egen computer. Der kan du så gemme den som PDF eller du kan sågar udskrive den og have den hængende på væggen hvis du ønsker dette.

 

DOWNLOAD TABELLEN HER

 

Beregn din sluttid

Du kan bl.a. bruge vores pace and race tabel til at beregne din sluttid på en given distance. Hvis du eksempelvis skal træne op til at løbe enten 10km eller måske et halvmarathon, så viser tabellen dig ud fra dine kilometertider hvornår du vil komme i mål, altså hvilken sluttid du vil opnå.

Løb efter hastighed

Langt de fleste løbere i Danmark har i dag en eller anden mulighed for at må og tracke deres løb. Det er meget forskelligt fra løber til løber hvilke parametre man ønsker at løbe ud fra, nogle står sågar fast på slet ikke at tracke nogle ting.
Men vores gratis Pace and Race tabel kan også hvis du ønsker det fortælle dig lidt om hvilken sluttid du opnår på en given distance hvis du vælger at løbe efter din direkte hastihed – altså ved måling af km/t.

De mest gængse distancer for løb

Tabellen eller skemaet indeholder ikke alle distancer, men indeholder naturligvis de løbe distancer som vi ved er de mest anvendte og mest populære. Tabellen er således for alle. Vi starter på 3km og slutter på et marathon. Den er bygget op i intervallerne 3km, 5km, 10km, 12km, 15km, 20km, 21,1km (halvmarathon), 25km, 30km, 35km og til sidste men ikke mindst 42,195km = marathon

Nå dine mål med den korrekte pace

Mange løber uden rigtigt at kunne sætte ord og dokumentation bagved deres tider. Hvis du bruger vores pace and race tabel så har du mulighed for at følge med i hvilke tider du vil ramme ude på et givent kilometer antal.

En pace tabel er vejledende

Tiderne du finder i en enhver pacetabel og derfor ogsdå vores er vejledende. Det vil sige at den tager udgangspunkt i at man kan holde præcis det samme pace, eller et gennemsnit der gør at tiden er korrekt. Så hvis du stiler efter en halvmaraton tid på 1:30, så skal du være bredt på at kunne holde et tempo der hedder 4:15 pr kilometer i gennemsnit. Der kan naturligvis sagtens være kilomtre hvor du er hurtigere eller langsommere. Det kan komme an på så meget, både landskab, menneskemængder eller noget helt 3.

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.