Prissammenligning på North Face tasker og rygsække

The North Face er i Danmark også udover sin produktion af de populære sorte North Face vinterjakker og kendt for at fremstille tasker og rygsække som ses meget tit i gadebilledet. Der er fra North Face side især nogle modeller af både tasker og rygsække som har været på den danske marked i rigtig mange år, og kun bliver mere og mere populære.

Når North Face laver og fremstiller en taske eller rygsæk, så kan du være helt sikker på at den er gennemtestet, og det er en kvalitetsprodukt du køber. Der findes ikke alverden med reklamationer på deres tasker og rygsække, og det sker kun fordi at det er kram som kommer ud fra deres produktionshaller.
Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende North Face rygsække og tasker hvis der er noget du er i tvivl om. Vi hjælper hellere end gerne. Skriv til os på mail@sportsprodukt.dk

 

Oversigt over alle prissammenligninger

 

The North Face Borealis

En fantastisk allround taske som både kan bruges som studie og skoletaske, men bestemt også som rygsæk på de kortere vandreture. Du kan også bruge den som rygsækken du har med kontoret, da den også indeholder muligheden for at beskytte din laptop via ekstra beskyttelsesrum inde i rygsækken. North Face Borealis er en rygsæk som er ultra alsidig og som du ser rigtig mange steder i Danmark.

Udvalgte funktioner i North Face Borealis:

– Flexvent skulderstropper for den mest optimale og behagelige pasform
– Hoftebælte
– Frontlomme med god plads
– Side-lomme til drikkeflaske eller lignende
– God mulighed for organisation af mobil, kuglepenne m.m. inde i rygsækken

[afp id=”498″]

 

The North Face Jester

Det er en lillebror til Borealis fra North Face. Stadig en super alsidig rygsæk, men med lidt mindre funktioner end i Borealis. Hvor Borealis har lidt funktioner imod de mindre og kortere vandre og traveture, så er North Face jester mere en rygsæk til hverdagen. Den er perfekt til studie og skoletaske, og kan også bruges til kontoret hvis du ønsker dette.

Udvalgte funktioner i North Face Jester rygsæk:

– Integreret laptop lomme for ekstra beskyttelse
– Reflks insatser for en bedre trafiksikkerhed
– 2 mesh lommer til drikkeflasker eller lignende
– Flexvent rygstøtte for en bedre og mere optimale pasform og komfort

[afp id=”499″]

 

The North Face Duffel – Str. XS

En duffelbag fra North face er en kombination af en sportstaske og en rygsæk. En super slidstærk taske som virkelig kan tåle nogle “tæv” Denne model i str. XS har: Volume (30liter) Vægt (950gram). Du kan læse hele vores store anmeldelse om North face duffelbag HER – den giver dig svar på hvad, hvor og hvordan i forhold til denne fantastiske opfindelse.

[afp id=”493″]

 

The North Face Duffel – Str. S

I en duffelbag fra North Face får du et stort rum i midten, og så en masse små lommer og rum med mesh indsatser og lynlås. Du har stor overskuelighed ned i en North face duffelbag. Str. S har: Volume (50liter) Vægt (1250gram)

[afp id=”494″]

 

The North Face Duffel – Str. M

Selvom den virker “gummiagtigt” så er den fuldstændig fri for phalater og andre usunde stoffer. Den er lavet i sådan materiale for at opretholde den store slidstyrke. Denne model M har: Volume (69liter) Vægt (1600gram)

[afp id=”495″]

 

The North Face Duffel – Str. L

Muligheden for at komprimere tasken gør at den hele tyiden er meget fleksibel at transportere. Så selvom du har pakket lidt i en stor duffelbag fra North Face, så er der mulighed for at komprimere tasken så den er behagelig at gå med eller have på ryggen. Denne model L har Volume (95liter) Vægt (1850gram)

[afp id=”496″]

 

The North Face Duffel – Str. XL

Grundet alle sine mange størrelser ser du både North Face duffelbag brugt som den almindelig sportstaske i fitnesscenteret, men også som den store rejsetaske når du eksempelvis skal sydpå. Denne model XL har Volume (150liter) Vægt (2250gram)

[afp id=”497″]

 
0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.