Sammenligning af priser på Salomon Trail løbesko

Salomon er et sportsbrand der er kendt for deres meget tekniske tilgang til udvikling af deres produkter. Og det er ligemeget om det er er deres skijakker, ski, trailtasker eller i dette tilfælde deres trail løbesko. Salomon udvikler kvalitets produkter hver gang, og du kan altid være sikker på at der lægger masser af viden bag ved deres udvikling.
Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende Salomon løbesko hvis der er noget du er i tvivl om. Vi hjælper hellere end gerne. Skriv til os på mail@sportsprodukt.dk

 

Oversigt over alle prissammenligninger

 

Salomon Speedcross

Salomon Speedcross er nok den mest kendte trail løbesko fra Salomon. Det er en god solid sko som tilpasser sig rigtig mange terræner, og som har en super god pasform. Salomon Speedcross er ligeledes blandt rigtig mange danskere også valgt som deres almindelige hverdagssko på grund af dens fede design

[afp id=”467″]

 

Salomon Speedcross PRO

Den klassiske Speedcross udgave blot med en optimeret og mere smush afvisende overdel, som også en en lille smule mere slidstærk.

[afp id=”470″]

 

Salomon Speedcross GTX

Navnet på denne her siger lidt sig selv. Det er den klassiske opbygning som en Salomon Speedcross, og så er der blot tilført en Gore-tex membran for at gøre skoen vind og vandtæt. Gore-tex er en af verdens mest kendte og anerkendte membraner.

[afp id=”469″]

 

Salomon Speedcross CS

Præcis samme historie som med Speedcross Gore-tex. Der er bare i denne model en ClimaShield membran. Det er Salomon’s egen membran, som de selv står bag. Og ikke et brand de køber sig til at må bruge i deres sko som gore-tex er.

[afp id=”468″]

 

Salomon XA Pro

Blev egentlig udviklet til at være en bjerg løbesko. Men i DK har vi ikke laverdens med bjerge, så herhjemme er det mere blevet til den robuste dagligdags sko, eller hundelufter skoen som den også hedder i folkemunde. En super alsidig og robust sko, som du ser rigtig mange i Danmark gå rundt i til hverdag.

[afp id=”472″]

 

Salomon XA Pro GTX

Hundelufter skoen, og så med en Gore-tex membran. Super praktisk når det er vådt og smattet, så har du stadig en robust sko, og så tillige med en sko der holder dine fødder tørre.

[afp id=”473″]

 

Salomon S-lab Sense

En mere udpræget trail løbesko. En løbesko der virkelig forkæler de danske kræsne løbere. Den har alt hvad du har brug for.

[afp id=”474″]

 
0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.