Virker kompressions løbetøj?

Er kompressions løbetøj det nye sort? Vi giver en “kort” forklaring på hvad det indebære:

Hvad går kompressionstøj ud på:

Kompressions løbetøj er en svær størrelse for nogle. Men det kan siges meget enkelt. At bruge kompressions løbetøj – maksimer din præstation. Det giver dig og dine muskler bedre mulighed for lige at præstere lidt mere. Det der sker er at når du lægger noget komprimerende på dine muskler – i det her tilfælde løbetøjet som er fremstillet i komprimerende materiale, så trykker du på muskler og vener i kroppen. det giver dig den gode effekt, at der kommer en bedre blodgennemstrømning i dine muskler, og på den måde så er der lige et lille stykke længere hen til grænsen med mælkesyre. Det er mælkesyren der er med til at gøre at dine muskler bliver trætte og flade, men det er kompressions løbetøjet der gør at der er lidt længere hen til denne grænse. Kort sagt, lad blodet løbe hurtigere gennem din krop.

Virker det så – er der nogen effekt i kompression:

Ja det virker – det var nemt at sige. vi taler selvfølgelig ud fra det der er prøvet på egen krop. For der ligger ikke et hav af tests og resultater, der viser at brugen af kompressions løbetøj – det er bare himlen for alle. Det er ikke alle der kan lide at løbe med den slags, og det er ikke alle der opnår en effekt af det. Erfaringen siger at kompression på overkroppen virker bedre end på underdelen. Det er nemmere at sætte kompression på musklerne over bæltestedet.

Hvor startede alt det med kompressions løbetøj:

Mange vil nok mene at hele filosofien omkring kompression, og kompression løbetøj startede med kompressions løbestrømper. Der kan nævnes masser af gode brands på markedet med kompressions løbestrømper – men især et skiller sig ud i vores termologi – nemlig CEP. Men det var her det hele sprang ud fra i sportsbranchen, løbestrømper med kompression. Og det er den dag i dag, stadig det sted, hvis du spørger os, hvor du opnår den bedste kompressions effekt. Kompressions løbestrømper, er det man i gamle dage kaldte støttestrømper :-) Nogle bruger dem under løbeturen, andre bruger dem når de er færdige, og på den måde giver muskler og vener lov til at restituere hurtigere. Men nu er der kommet kompressions dele til hele kroppen. det er vores klare opfattelse at det ikke er alle steder det har den samme gode effekt som på lægmusklerne. men hovedreglen fra os, er at fra hoften og ned, der virker kompression bedst? Du kan godt komprimere muskler på arme, overkrop m.m. men effekten er i vores øjne ikke lige så god. Men lad dig inspirer af vores beskrivelse, og som sagt, så er det individuelt hvor effekten er bedst fra bruger til bruger, og kan du bruge det på overkroppen, så skal du gøre det

1

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Comments

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.