Asics Kayano 24 vs. Asics Kayano 23

Når du siger Asics kayano, så siger du også kvalitet. Sådan har det været gennem 23 version, og nu er turen kommet til den 24. udgave af Asics Kayano. Alene versionnummeret bør slå fast at vi her har med en særdeles populær kvalitets løbesko at gøre. For var den ikke populær, så havde den ej heller fået lov at eksistere i så lang tid.

[afp id=”742″]

 

Asics Kayano 24 er blevet opdateret minimalt

En af de helt store fordele ved at være Kayano løber – altså lige ud over man er sikker på meget høj kvalitet hver gang, er at man kan være sikker på at Asics ikke bare ændre på skoen for at ændre. Asics er ikke bange for at ændre versionsnummeret selv med små men brugbare ændringer. Og det er vist det man kan sige om Asics Kayano 24. Der er sket små (men super gode) ændringer som især højner komforten i skoen.
Så når vi skriver at den er opdateret minimalt, så er det kun antallet af opdateringer vi henviser til, bestemt ikke deres virkemåde, for de spiller 110% som de plejer.

Asics Kayano 23 var the grand update

Som nævnt så kan man godt være sikker på at Asics ikke går ud og laver en kæmpe revolution når de opdatere på Asics Kayano. Det gør de ikke af flere årsager, men den primære er nok fra mit synspunkt at man er godt tilfreds med det produkt man har, og så er man “bange” for at ødelægge den kæmpe succes som man må sige Asics kayano har været gennem mange år.
Når man nu ikke laver en kæmpe revolution, så må man sige at opdateringen fra Asics Kayano 22 til Asics kayano 23 må være en større revolution. Der gik man altså ind og pillede lidt dybere i opdateringerne og ikke mindst rørte ved nogle af de helt fundamentale ting i opbygningen af en løbesko.

Overdelen blev fornyet

Man legede nok en smule med ilden da man skiftede overdelen på Asics Kayano 23. Man lagde en mere smidig, en væsentlig opdateret og generelt bare en meget bedre overdel på skoen. Men da overdelen er så væsentlig en del, så tror jeg der er nogle udviklere der har holdt været en smule hos Asics. Hvordan ville det kræsne Kayano løbefolk tage imod den nye overdel? Det var naturligvis en overdel der var testet i hoved og r.. og hos Asics viste man godt hvad den kunne. Men hvordan mon løberne top imod den.
Det blev (som sædvanlig fristes man til at sige) den ventede succes og Asics Kayano 23 blev bare endnu en succes i rækken af mange Asics løbesko med modelmærket Kayano. Derfor er det også den samme overdel man har lanceret på Asics Kayano 24. FluidFit overdelen som er så lækker og smidig, og bare sætter sig helt perfekt omkring din fod. Samtidig med at den giver dig optimal støtte.

Mellemsålen blev væsentligt forbedret

Man gik fra en SoLyte mellemsål til en FlyteFoam mellemsål. Også en meget markant ændring af skoen, men stadig i vores optik ikke lige så stor som overdelen. Men Kayano 23 blev udstyret med toppen af poppen indenfor mellemsåler fra Asics produtionshaller. Og det må bare siges at den beslutning fortryder de nok ikke. Skoen blev lige den tand mere blød og responderende i både landing og afsæt.

Det var de 2 STORE opdateringer i Asics Kayano 23. Der blev lavet andre mindre tiltag også, men når man lægger alt det her sammen som var 23 opdateringen en stor en af slagsen. Asics Kayano 24 læner sig rigtig meget op af denne opdatering, og tager alle de gode ting med sig. Men så tænker du sikkert hvorfor du skal købe en Kayano 24 i stedet for en Kayano 23. og det er der flere gode grunde til.

Her kan du læse hvad vi skrev om opdatering fra Asics Kayano 22 til Asics Kayano 23

Asics Kayano 24 med bedre hælkappe

Det er nok den primære grund til at du skal være at købe Kayano 24 fremfor Kayano 23. For når man tænker på at Asics Kayano 24 indeholder ALT det gode fra 23. udgave og så lige får sådan en opdatering på hælkappen, så kan man som løber (Kayano løber) godt blive en smule rørt.
Asics har inkluderet deres MetaClutch hælkappe i Asics Kayano 24. Det giver dig en langt bedre komfort for det første. Men det giver dig også en hælkappe der præstere et langt bedre hold, og et mere stabilt løb. kappen på hælen går simpelthen længere frem og stabilisere mere. Du vil også som løber kunne mærke en opdateringen i selve komforten af hælen. Både hvad angår blødhed, men også det faktum at hælen er blevet lidt lavere så den ikke går så langt op på din acillesene.

Asics Kayano 24 er blevet mere komfortabel

Hælkappen er en ting, og selvfølgelig den største opdatering når vi snakker Kayano 24 vs. Kayano 23. Men der er også foretaget andre små herlige opdateringer som du helt sikkert vil komme til at elske som løber.

Størrelsen er rigtig nu – mere plads til tæerne

Et sted hvor Asics Kayano 23 modtog lidt kritik var på bredden og eller størrelsen. Der er naturligvis ikke lavet om på størrelserne i Asics kayano 23, men nogle løbere (inklusiv undertegnet) døjede lidt med nogle problemer omkring bredden i forfoden på Kayano 23. Det er løst nu på Asics Kayano 24, således at der er bedre plads til tæerne, og du ikke længere tror du skal gå et halvt nummer op i størrelsen fordi skoen er lidt smal i forfoden. Det er også en stor forbedring af komforten.

Mulighed for bedre tilpasning

Snørresystemet er blevet optimeret således at du kan få den smidige overdel der er på Kayano 24 til at sidde mere unikt og individuelt omkring din fod. Det giver en noget højere komfort.

Kolde facts omkring Asics Kayano 24

Teknologier:
AHAR+
FlyteFoam
TRUSSTIC SYSTEM
DYNAMIC DUOMAX
IMPACT GUIDANCE SYSTEM
METACLUTCH
3M REFLECTIVE

 

Drop: 10mm (22/12)

Vægt: ca. 315 gram str. 42

Egnet underlag: Fast underlag. (asfalt/stier)

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.