Asics Gel Nimbus 20 | Vi har kigget nærmere på skoen

Det er for løbenørder som det er for barnlige sjæle juleaften, når der udkommer et nyt versionsnummer af en løbesko som man ser som værende en af de helt store spillere på markedet. Og denne gang må man sige at det nok er en af de største, hvis ikke den største. Asics Nimbus 19 bliver til Asics Gel Nimbus 20.

Asics lancere nu deres 20. version af denne helt igennem fantastiske og meget populære løbesko. En løbesko der nærmest fra dag 1 er blevet taget ind af danskerne som værende deres absolutte favorit. Du kender sikkert selv et utal af løbere, hvis du endda ikke selv er en af dem, som løber i Asics Gel Nimbus. Og hvorfor gør Du/De så det. Jo af den simple årsag af Asics Nimbus altid har stået for rigtig høj kvalitet og en fantastisk pasform.

Asics Nimbus 20, hvad kan vi forvente

Som sagt er det altid en kæmpe stor ting når en af de bedste løbesko skal have nyt versionsnummer. Ikke kun for os der løber, men bestemt også for producenten, som i dette tilfælde er Asics. De vil altid være nervøse for om der bliver lavet for store ændringer på en sko som de sælger så mange eksemplarer af, at salget begynder at falde. Men når vi kigger på Asics Nimbus 20, så skal de nok ikke være så spændte og bange for det sker.
Den store ændring af Asics Nimbus skete nemlig tilbage i sidste version, da skoen gik fra Asics Nimbus 18 til Asics Nimbus 19. Dengang lavede man en “kæmpe” stor ændring da man gik ind og pillede ved hele hjertet i skoen, nemlig dens mellemsål. Man valgte dengang at flytte Asics Gel Nimbus 19 over på FlyteFoam mellemsål.

I Asics Gel Nimbus 20 er der slet ikke de samme store ændringer i forhold til sin forgænger, men alligevel synes vi at der er nogle spændende tiltag imellem, som du som løber helt sikkert vil kunne mærke og forstå.

Hvad er nyt i Asics Gel Nimbus 20

Der skal ikke herske nogen tvivl omkring at Asics Nimbus 19 og 20 ligner hinanden rigtig meget i forhold til opbygningen. Man har hverken rørt ved yder eller mellemsål, så der kan du være sikker på at få samme oplevelse hvis du vælger at skulle løbe i Asics Nimbus 20.
Men hvor man i lanceringen af Asics Nimbus 19 oplevede at skoen blev både mere støddæmpende men bestemt også lettere med den nye FlyteFoam mellemsål, så skulle man ikke tro at det var et parametre som man ville arbejde så meget med i Nimbus 20. Men det har man altså gjort.

Overdelen er blevet lettere

Asics Gel Nimbus 20 er blevet en lettere sko i forhold til version 19 af samme sko. Og det er den fordi at Asics denne gang har været inde og arbejde en del med overdelen på skoen. Så hvor den største fokus i Nimbus 19 lå på skiftet af sålen og dens vægt, så er turen nu kommet til overdelen. Den er blevet både lettere og mere åndbar. Det betyder at overdelen i Asics Nimbus 20 er en del mere “åben” så dine fødder får et bedre indeklima når du er ude og løbe. Og når man laver en overdel mere åben, så bliver den altså også lettere, og det er der nok ikke nogle løbere der har noget imod.
Men bliver der så mindre hold i overdelen vil du nok tænke. Men det er som det plejer. Så selvom Asics har valgt at justere på materialet i overdelen, så vil du stadigvæk opleve at den har samme gode hold og pasform.

Hælen er blevet optimeret

“Det var på tide” vil du nok tænke hvis du er vant til at løbe i Asics Nimbus eller Asics Løbesko generelt. For er der noget Asics har haft problemer med så er det deres hælparti. De bliver meget hurtig slidte og i værste tilfælde går der hul inde i hælen. Det har Asics kæmpet med i mange år

Men i Asics Nimbus 20 skulle man eftersignet igen har kigget på denne problemstilling, og forsøgt sig med at gøre hælpartiet mere “fleksibelt” Og det må man ikke sammenligne med at det bliver mindre stabilt, for det gør det ikke. Men man har arbejdet på at gøre materiale mere fleksibelt og samtidigt mere tætsiddende. Det giver alt i alt løberen en meget bedre komfort i skoen. Og så krydser vi alle sammen fingre for at hælen på Asics Nimbus 20 er den hælopdatering som alle, OGSÅ ASICS, har ventet på.

Priser på Asics Nimbus 20

[afp id=”804″]

0

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.