Prissammenligning på crossfit sko

Crossfit er en sportsgren som vinder mere og mere terræn i Danmark. Det gør den fordi det er en ultra alsidig sportsgren med masser af muligheder, masser af sjov, og ikke mindst, så kommer du i fantastisk god form.

Vi anbefaler at du læser vores guide til valg af crossfit sko her. Der finder du ud af at det ikke er alle sko der kan bruges, men du får også en fornemmelse af hvilke crossfit sko der passer til dine crossfit behov.
Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende crossfit hvis der er noget du er i tvivl om. Vi hjælper hellere end gerne. Skriv til os på mail@sportsprodukt.dk

 

Oversigt over alle prissammenligninger

 

Inov8 F-lite 195

En let crossfit sko som med et drop på bare 3mm opfylder dine krav om at du kommer tæt på underlaget.

[afp id=”462″]

 

Inov8 F-lite 235

En sko der indeholder lige lidt mere en F-lite 235. Denne model er hyppigt valgt blandt de crossfit udøvere som har en del løb med i deres træning.

[afp id=”463″]

 

Inov8 Bare-XF 210

Skoen har et 0mm drop, derfor kommer du helt ned og får en barfodsfornemmelse når du vælger at træne crossfit i denne model. Blandt andet rigtig god til at fornemme reb m.m. hvis du bruger det bare i din crossfit træning
[afp id=”461″]

 

Reebok Nano 6.0

En videreudvikling af den absolut mest populære crossfir sko i Danmark – Reebok Nano 5.0. I denne version 6.0 fra Reebok er der lige blevet lavet et par super gode forbedringer til dig som crossfit’er. Bla. en bredere sko med mere plads til fødderne = bedre balance. Og så er overdelen blevet forstærket med Kevlar, så den nu nærmest er umulig at slide op. Tag dig i akt for denne sko – den kan sagtens være den nye tophitter hos Reebok

[afp id=”482″]

 

Reebok Nano 5.0

Nok en af de mest valgte crossfit sko i Danmark. Den er super robust, har en unik lethed, og så er der et særdeles acceptabelt drop på kun 3mm. Den er så populær fordi den er så alsidig.

[afp id=”460″]

 

Reebok Nano 4.0

Samme serie som den voldsomme populære Reebok Nano 5.0 Den har rigtig mange af de samme gode dyder, og i 4.0 fremhæver man som regel RopePro. Det er til dig der har en del reb-klatring med i din crossfit træning

[afp id=”465″]

 

Inov8 Fastlift 335

Crossfit / vægtløfter sko. Du skal vælge denne her sko hvis du træner crossfit, men stort set ikke har løb med i din træning. Men arbejder du meget med vægte, så er denne her sko optimal.

[afp id=”464″]

 
2

About the Author:

Sportsnørd af guds nåde. Elsker sport og udstyr. Har blandt andet en tatovering på ryggen der hedder "Aldrig går ned på udstyret" Så denne side er oplagt for mig. Elsker at teste og nørde med stort set alt hvad der har med sport at gøre.
  Relaterede artikler
  • No related posts found.

Comments

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.