strømper med elektrisk varme

Strømper med elektrisk varme | Hold fødderne varme

Er du kuldeskær? Eller skal du ud på outdoor aktiviteter hvor temperaturen er lav? Vil du prøve noget som er langt mere praktisk end varmesåler?
Vi kender det nok alle sammen. Den ubehagelige følelse det er at fryse om tæerne. Er du kold om tæerne, så fryser du mange gange på hele kroppen. Men holder du dine tæer i rette temperatur, så får du også større mulighed for at undgå at fryse på resten af kroppen.
Alle kender den her ...

Lad mig læse mere -->

Tøj med varme | Undertøj, handsker, huer eller vest med varme i?

Undertøj med varme i – hvad betyder det

Det betyder egentlig ikke så meget mere end hvad navnet antyder. I stedet for det klassiske ski-undertøj som du måske bruger både på skiferien, eller måske som håndværker, så er der nu til dags udviklet langt undertøj med indbyggede varmepaneler eller varmetråde.
Det foregår således at undertøjet er forsynet med et batteri (Genopladeligt Lithium batteri) som du så kobler til en lille ledning der sidder i undertøjet, og derfra har du så forskellige ...

Lad mig læse mere -->

Støvlevarmere | Et must til ski-rejsen

Støvlevarmere – et must på enhver skiferie.

Du kender det sikkert. Kolde fødder på en skiferie er ingen god kombination. Og hvad kan forudsage de kolde fødder, det kan blandt andet fugt. Derfor er det en rigtig god ide at sørge for at tørre og varme eksempelvis dine skistøvler når du er på skiferie.

Støvlevarmere undgå koldefødder på skiferien

Hvis du udelukket har ferieret på hoteller så har du nok ikke haft den her “dårlige oplevelse” med de kolde fødder fra morgenstunden af ...

Lad mig læse mere -->

Vinterløb | Gode tips til vinterløb | Undgå skader

Når det bliver efterår og vinter, så skal du passe på hvis du er løber. De våde og faldne blade er super glatte. ligger der sne og is, så er der kæmpe risiko for at falde. Men det er ikke kun selve faldet der er problemet. Løb om vinteren har også en større tendens til skader.

Løb er farligt hele året

Det er korrekt. Det bliver bare lidt mere farligt når det er glat. Farligt er måske et lidt for skræmmende ord ...

Lad mig læse mere -->
Asics nimbus 21

Asics Nimbus 21 | Verdensklasse løbesko fra Asics

Asics har gemt en julegave til os. Det er nu tid til at pakke den op. Eller i hvert fald lige læse om hvad du kan forvente dig hvis du køber skoen. Asics Nimbus 21 er udkommet lige i slutning af 2018, og for alvor ramt de danske webshops og butikker i primo/ultimo januar 2019.
Det er nu blevet tid til at vi skal vænne os til at sige Asics Nimbus 21 i stedet for Asics Nimbus 20. En 20. ...

Lad mig læse mere -->

LMLR | Luk munden og let røven

Januar er alig med udsalg. Januar er alig med børnepenge. Januar er alig med “ondt i økonomien” Sådan kunne jeg blive ved.

En anden ting som Januar er en garant for er overflod af opslag og opfordringer til diverse slankekure. Mine sociale medier flyder over af forskellige indtjekninger i alle landets fitnesscentre. Billeder af absolut uspiselig kost (ej, det er meget sat på spidsen). Men det er ikke for sjov at supermarkederne sætter alle de her letvægsprodukter på tilbud den første ...

Lad mig læse mere -->

Nedkøling efter træning

Du kender det sikkert. Når du træner bliver det en varm fornøjelse. Hvis man da kan kalde det en fornøjelse. Det er ikke kun under træning at du bliver over-ophedet, det finder bestemt også sted efter træning, den såkaldte efterforbrænding.
Herunder giver vi dig nogle gode tips omkring træning og varme.

Facts: Hvorfor sveder man

Du sveder fordi at kroppen bestemmer det, kort og godt. Hvis ikke du sveder så dør du, så nemt er det. Der kan være meget stor forskel ...

Lad mig læse mere -->

Holdbarhed i løbesko

Det er måske i nyere tid et af de mest hyppige spørgsmål som lander i vores inbox. Rigtig mange løbere er i tvivl omkring det, og der florere rigtig mange rygter og påstande omkring det.

Når man læser og følger med rundt omkring i diverse løbe-fora og på sociale medier, så er spørgsmål omkring hvor længe dine løbesko holder altid et emne som føder et hav af kommentarer, meninger og påstande.
Vi vil ikke gøre os til dommere over hvilke der ...

Lad mig læse mere -->
asics nimbus 20

Asics Gel Nimbus 20 | Vi har kigget nærmere på skoen

Det er for løbenørder som det er for barnlige sjæle juleaften, når der udkommer et nyt versionsnummer af en løbesko som man ser som værende en af de helt store spillere på markedet. Og denne gang må man sige at det nok er en af de største, hvis ikke den største. Asics Nimbus 19 bliver til Asics Gel Nimbus 20.

Asics lancere nu deres 20. version af denne helt igennem fantastiske og meget populære løbesko. En løbesko der nærmest fra dag ...

Lad mig læse mere -->

Gratis E-bog med 10 sunde snacks

I samarbejde med vores løbe, kost og ernæringscoach har vi fået udviklet denne lille e-bog som indeholder 10 rigtig lækre opskrifter på lækre og “sundere” snacks til ham eller hende der træner. Det er ikke en e-bog med udelukkende sunde opskrifter som har en slankende effekt, men mere en inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv på en sundere måde end at runde slikbutikken eksempelvis. Der er taget udgangspunkt i bedre og sundere råvarer som passer til dig som ...

Lad mig læse mere -->
Page 1 of 7 12345...»