Nedkøling efter træning

Du kender det sikkert. Når du træner bliver det en varm fornøjelse. Hvis man da kan kalde det en fornøjelse. Det er ikke kun under træning at du bliver over-ophedet, det finder bestemt også sted efter træning, den såkaldte efterforbrænding.
Herunder giver vi dig nogle gode tips omkring træning og varme.

Facts: Hvorfor sveder man

Du sveder fordi at kroppen bestemmer det, kort og godt. Hvis ikke du sveder så dør du, så nemt er det. Der kan være meget stor forskel ...

Lad mig læse mere -->

Holdbarhed i løbesko

Det er måske i nyere tid et af de mest hyppige spørgsmål som lander i vores inbox. Rigtig mange løbere er i tvivl omkring det, og der florere rigtig mange rygter og påstande omkring det.

Når man læser og følger med rundt omkring i diverse løbe-fora og på sociale medier, så er spørgsmål omkring hvor længe dine løbesko holder altid et emne som føder et hav af kommentarer, meninger og påstande.
Vi vil ikke gøre os til dommere over hvilke der ...

Lad mig læse mere -->
asics nimbus 20

Asics Gel Nimbus 20 | Vi har kigget nærmere på skoen

Det er for løbenørder som det er for barnlige sjæle juleaften, når der udkommer et nyt versionsnummer af en løbesko som man ser som værende en af de helt store spillere på markedet. Og denne gang må man sige at det nok er en af de største, hvis ikke den største. Asics Nimbus 19 bliver til Asics Gel Nimbus 20.

Asics lancere nu deres 20. version af denne helt igennem fantastiske og meget populære løbesko. En løbesko der nærmest fra dag ...

Lad mig læse mere -->

Gratis E-bog med 10 sunde snacks

I samarbejde med vores løbe, kost og ernæringscoach har vi fået udviklet denne lille e-bog som indeholder 10 rigtig lækre opskrifter på lækre og “sundere” snacks til ham eller hende der træner. Det er ikke en e-bog med udelukkende sunde opskrifter som har en slankende effekt, men mere en inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv på en sundere måde end at runde slikbutikken eksempelvis. Der er taget udgangspunkt i bedre og sundere råvarer som passer til dig som ...

Lad mig læse mere -->

Pacetabel | Beregn sluttid og hastighed

Du kan downloade vores gratis “Pace and Race” tabel. Det er et unikt lille stykke værktøj som hjælper dig med at holde styr på dine løbetider. Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen hvor der står “Download” og så kan du kvit og frit hente tabellen ned på din egen computer. Der kan du så gemme den som PDF eller du kan sågar udskrive den og have den hængende på væggen hvis du ønsker dette.

Beregn din sluttid

Du ...

Lad mig læse mere -->
svømning er for alle

Er svømning en undervurderet sport?

Selvom svømning er en del af tidens helt hippe trend indenfor træning. Ironman distancen, eller måske den halve distance af dennes. Det er blevet det ekstreme mål for mange at skulle gennemføre en sådan distance. Og der kommer man unægteligt ikke uden om at skulle svømme. Men det er også den disciplin af de 3 der er indeholdt i en ironman (svømning, cykling og løb) som stort set alle frygter allermest. Når talen falder på svømning så sorteres der allerede ...

Lad mig læse mere -->
hold formen i ferien

10 tips til at holde formen i ferien

Du kender det nok alt for godt. Sommerfeiren, vinterferien eller efterårsferien står for døren og det er tid til hygge og afslapning med vennrer, familie eller noget helt andre. Når vi danskere hygger os så er det mange gange med god mad og måske en smule alkohol. Det skal der være plads til. Men udfordringen kommer hvis det tager overhånd, og det er der (ganske forståeligt) en stor risiko for i ferien.
Sommerferien er nok den værste synder da den ...

Lad mig læse mere -->
asics kayano 24 fra siden

Asics Kayano 24 vs. Asics Kayano 23

Når du siger Asics kayano, så siger du også kvalitet. Sådan har det været gennem 23 version, og nu er turen kommet til den 24. udgave af Asics Kayano. Alene versionnummeret bør slå fast at vi her har med en særdeles populær kvalitets løbesko at gøre. For var den ikke populær, så havde den ej heller fået lov at eksistere i så lang tid.

Asics Kayano 24 er blevet opdateret minimalt

En af de helt store fordele ved at være Kayano løber ...

Lad mig læse mere -->
merinould undertøj

TEST: Merinould undertøj fra Bjørn Dæhlie

At merinould e noget ganske særligt – det ved alle der har har prøvet at træne, vandre, hoppe, synge, ja kun fantasien sætter grænser for hvad dette fantastiske materiale er i stand til.
Du kan læse vores artikel omkring merinould og dets kvaliteter HER

Denne her artikel er mere minded på den direkte brug af et sæt merinould undertøjs sæt. Hvilke fordele og (få) ulemper der er ved dette fantastiske produkt. Det er vigtigt for os lige at påpege at ...

Lad mig læse mere -->
2 personer uden skihjelme

Skihjelme til børn – bør det blive et lovkrav?

Hvis du og din familie er vant til at drage på skiferie, så kender du også godt synet der møder dig på diverse løjper. Masser af mennesker med hver sin dagsorden. Nogle suser afsted med høj fart, nogle prøver at lære at stå på ski, og nogle er der måske kun for naturen og oplevelsens skyld. Men fælles for alle er, der skal være plads til os alle sammen, og vi skal også hjem alle sammen i et stykke.
At ...

Lad mig læse mere -->
Page 1 of 7 12345...»